9 de gen. 2015

ARCADI MAS I FONDEVILA....... TAMBÉ ENTRA AL TOP TEN DELS PINTORS CATALANS....

Si en el darrer post deixava l'article que Toni Ribas va publicar al diari ARA sobre el nou llibre d'Arcadi Mas i Fondevila, avui penjo el que Josep Playà ha publicat a La Vanguardia. L'aventura del nou llibre d'Isabel Coll comença l'any amb aquests dos magnífics artícles que vull comportir al meu bloc, ja que, sigui com a responsable de l'editorial El Centaure Groc, sigui com a filla de l'autora, o simplement, com a historiadora de l'art, m'han fet molt feliç.... Així doncs, seguim amb l'objectiu pel 2015..... felicitat!!!
3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, m'agradaria contactar amb l'autor d'aquest bloc per un reportage sobre la defensa del patrimoni arquitectònic. Em podríeu facilitar un correu o telèfon de contacte? Gràcies!

Criticartt Beli ha dit...

el meu mail és beliartigas@hotmail.com

cfc ha dit...

És un dels pintors catalans que més m'agraden. Gran dibuixant que utilitzava un ampli ventall cromàtic, i amb la llum com a protagonista dels seus quadres. Les seves obres no cansen, són eternes, i això ja ens indica que estem davant d'un mestre. Encara és un pintor poc conegut pel gran public, però ja comença a ser valorat com cal. Val la pena reconèixer la seva trajectòria i la seva influència en altres pintors.

Publica un comentari a l'entrada