29 de jul. 2012

EXPOSICIÓ ARTUR DUCH i PREMIS BLOCS CATALUNYA 2012


Quants dies sense escriure!!!! No us penseu que he deixat de banda el bloc, tot al contrari, el meu cap segueix bullint amb moltes històries, texts, crítiques..... però aquests darrers dies he estat treballant amb l'Artur Duch per poder tenir llesta l'exposició retrospectiva que s'inaugura a l'Edifici Miramar de Sitges el proper dissabte 4 d'agost, a les 8 del vespre! Per mi ha sigut una gran sort i un honor haver col.laborat en aquest projecte, una mostra molt interessant, que sorpendrà tant als que ja coneixeu l'obra d'Artur Duch, doncs us presentarà aspectes nous, com als que encara no heu vist mai res d'aquest artista, que us el descobrirà.

Us asseguro que no us deixarà indiferent!!!!  Així que us deixo en exclusiva el cartell que hem fet per la expo, i quan pugui penjar el text del petit quadernet que hem fet, aquí estarà!!!

Doncs ja sabeu, entre el 4 d'agost i el 2 de setembre teniu uns quants dies per passar-vos per el Miramar, i aprofitar no sols per visitar aquesta exposició que trobareu a la planta baixa, sinó per pujar als pisos superiors de l'Edifici i entrar a la mostra dels tresors del Cau Ferrat, així com seguir escales amunt i poder gaudir amb les magnífiques fotografies d'un altre artista sitgetà, com és el fotògraf Joan Iriarte!

Foto d'Artur Duch feta per Joan Iriarte, dos artistes que coincidiran a l'edifici Miramar durant aquest agostPerò ja que avui m'he decidit a escriure al bloc aprofito per dir-vos que aquest, i també el de la Plataforma SOS Sitges, estan dins dels blocs que es poden votar en els Premis Blocs Catalunya de 2012. Si us agrada algun dels dos blocs, només heu d'entrar a la web STIC.CAT, registrar-vos, que es un moment, i anar a les categories on hi ha els dos blocs:  CRITICARTT està a la categoria "Història, tradicions i patrimoni". El de la Plataforma SOS Sitges forma part de la categoria "Corporatiu", i el trobareu en el darrer lloc amb el nom de "Volem el nostre Sitges".

Pels que teniu xaxes socials encara us ho han posat més fàcil. No cla que us inscriviu al web, només entrar u anar sota d'on posa registra't i clicar a "facebook" o "Twitter", i així vas directe a l'aplicació, cliques votar, la categoria on hi ha Criticartt i Volem el nostre Sitges........ et llegeixes tot el que s'hi ha escrit aquests darrers anys (;-)))))))) i si t'agrada el que allà hi ha explicat ......VOTES!!!!!!!

Ah!!!, i un cop inaugurada la expo..... a seguir, pq d'idees no en falten! això si, hauré de posar condicions als contractes (inexistents), i una d'elles serà la d'obligar-me a escriure una vegada a la setmana al bloc!!!

Seguim............i moltes gràcies!!!!!!!!

Beli


3 comentaris:

Neus. La meva Barcelona. ha dit...

Jo ja et vaig votar...sort!

Criticart ha dit...

moooolltes gràcies Neus

Puigmalet ha dit...

Doncs com a mínim dos vots tindràs. Bones vacances!

Publica un comentari a l'entrada