16 de maig 2012

ARA SI EM TROBEU PEL CARRER POTSER EM RECONEIXAREU......


Amb la promesa institucional de que Vil.la Urania de Comas i Solà serà respectada i que no s'enderrocarà, i després de passar uns dies a Menorca en companyia dels millors anfitrions que es pot tenir, i de conèixer l'illa d'una manera diferent, visitant espais prehistòrics per a mi desconeguts fins aquell dia, el retorn a casa va ser molt actiu. Només arribar, i coincidint amb el congrés que Unió Democràtica de Catalunya feia a Sitges, Xavier Rius, periodista i director d'E-Notícies, va tenir l'amabilitat de perdre una estoneta del seu seguiment polític per fer un reportatge sobre les obres de reforma dels museus Cau Ferrat Maricel, un tema que ja havia tractac en el seu diari digital altres vegades.  Davant de la seva proposta, vaig estar encantada de fer-li de cicerone tot i la pena que em feia mostrar aquest Sitges a un visitant!!! El resultat va ser un vídeo, un article, i un àlbum de fotos del Sitges que ja no existeix..... Així que tot i la ràbia que em fa que la meva foto a e-Notícies aparegui  al costat d'una bellíssima imatge de la model Bar Rafaeli, possible pretendent de Piqué, el fet de que en tan sols dos dies penjat a la xarxa el vídeo hagi tingut més de 900 visualitzacions , crec que val la pena deixar-ne constància al meu bloc personal!!

I aprofitant que aquests dies de descans i reflexió a Menorca m'han recarregat les piles, i fins i tot m'han fet perdre una mica aquella vergonya i pudor que suposa veure't en un vídeo,  també us vull fer partíceps d'un nou projecte que, tot i estar encara als seus inicis, crec que pot arribar a ser molt interessant. Fa uns mesos Lola Cañete, directora de Thalasa Gestión Cultural i responsable del bloc "Sitges D.C",  persona activa, sempre plena d'idees i amb unes ganes de fer coses que acaba encomanant a qui envolta, va explicar-me un dels seus darrers projectes, i em va demanar la meva participació. En aquesta aventura també hi ha Eva Jurado, responsable del Jardine Cosmique Barcelona, així com diverses persones que es conviden a particiar-hi.

Fa dos mesos aquest projecte ja es va fer realitat,  així que aprofito aquesta entrada tan visual per presentat-vos el programa "Círculo de la cultura" per a la televisió del Círculo de Mujeres de Negocios. El programa 0 es va emetre a principis del mes d'abril; el programa 1, amb l'artista Pi Piquer com a convidada, és el que correspon al mes de maig. Evidentment hi ha moltes coses a millorar, a canviar, a reduir i a ampliar......però de tot se n'aprèn!!!4 comentaris:

Atenea Niké decirlo tiene ha dit...

Doncs si que ara ja et coneixerem pel carrer, un reportatge estupendu! i el que més m'agrada és la banda sonora... Primer "El padrino" i despres el Tango de Piazzola. JOel et sa balise!. Genial. Ara només falta un tomet amb barca per acabar de veure el desastre. Per cert la gent segueix fent fotos, sembla que els andamis o la grua hi hagin estat sempre... MOlt bé Beli, molt be.

Miquel ha dit...

Muy interesante. Salut ¡¡¡

Criticart ha dit...

Niké dir-te que ets molt atenta....la veritat és que tot i que sembla que la banda sonora la vàrem afegir per completar el reportatge, tot va ser casual...., tot, fins i tot l'entrevista!! ;)))) I pel que fa al tomet amb barca, quan vulguis!!! el dissabte passat, després de gairebé tot l'hivern sense fer-ho, vaig anar a fer fotos dels andamis...... i una és la foto que apareix en aquest post!!! un desastre...posa tu dia (de cap de setmana) i hora (amb llum) i anem a veure el desastre!!! Moltes gràcies pel comentari..... igual que a tu Miquel, gràcies per seguir-me sempre!!!

Prubilla Casas, la nietissima de Ramon de Can Xicarró ha dit...

Bloguda Beli, ous vull dir ostres tu ! es que aixó de la barca jo hem referia a la Barca Tren , la barqueta vaja , la Pubilla o com vulguis anomenar-la, l'has vista ultimament, Segons diuen veus privilegiades quan tot estigui arreglat la Barqueta farà un tomb turistic per les zones perpretades... Una mica la idea es veu que ja la van veure clara amb el Predicot del Carnaval, Ara estan ultimant els detalls perque hi ha part que es veu que la cosa tindrà de ser ti`pus cremallera de Núria.
Ah i un teleferic unirà Les Pruelles amb el camp de la Blanca Subur passant per damunt de l'Autopista Pau Cassals, Són projectes bonics perquè si i que no costen gaire d'imaginar, es veu que alló de les planes no tira endavant ni endarrera, que està encallat vaja. I l'any que ve el dia dels museus ja tindrem el carro gros en dansa i la barqueta és clar, i el teleferic i el Shabamba aquest nou del PortAventura... així és la vida

Publica un comentari a l'entrada