24 de juny 2011

19è CONCURS JOSEP MIRABENT I MAGRANS!!!!!


 Demà dissabte 25 i  el diumenge 26 de juny, coincidint amb la festivitat del Corpus, el Concurs de Música de Cambra i Cant Josep Mirabent i Magrans donarà el tret de sortida al nou estiu cultural sitgetà. Un cop superada la majoria d'edat, i amb una gran consolidació i reconeixement dins del món musical europeu, el 19è concurs Mirabent i Magrans tornarà a omplir de música el Saló d'Or del Palau Maricel de Sitges, a l'entrada del qual, i seguint la tradició, hi haurà exposat l'ou com balla!

Un cop més, i ja en van 19, convidar-vos a tots a que vingueu a passar una bona estona, gaudint d'un ambient magnífic i d'uns músics espectaculars i d'una qualitat magnífica!!!! Ah, i el diumenge, quan acabi el concurs de cant, el relleu se li passarà als nostres estimats gegants, que a les 7 es convertiran de nou en els grans admirats quan obrin  la processó del Corpus, trepitjant les belles catifes que durant tot el dia hauran engalanat els carrers de Sitges.

Els horaris dels dos dies, per si voleu començar a fer el planing, és de 9 del matí a 2h del migdia, i de 4 de la tarda a 9 del vespre!!!, ah, i per acabar el dia, que millor que una copa de cava a les magnífiques terrasses del Palau Maricel?!!! Us hi esperem!!!!


1 comentari:

El Drac del Cau (em cou un Ui!!) reconvertit en Foll ha dit...

L'ou com balla, una tradició que diria es importada de la capital metropolitana. Clar que les tradicions van i venen sense anar més lluny la Fira de Sitges, el dia quinze d'agost, la fireta al passeig i el porreig sota l'estatua del Greco amb la Tombola grandiosa de la Creu Roja. Es clar que hi ha tradicions i tradicions, tot és tradicionable, les batukades per exemple, o elñ trasllat de la verge del Vinyet cada cinquanta anys...
Be, Les Caramelles !! que m'oblidava i tantes d'altres que han caigut a l'oblit de l'oblat.
Us proposo per l'any que vé una processó de Corpus amb paraeta i fonda al davant del Subur, exacte en aquell bell indret on abans hi havia la Sirenita de Xou. Que hi col·loquem l'ou o la gallina ja es cosa dels organitzadors. Ah i encatifar el passeig de clavells fins a la Residensia Hervetica, convertida en Her Bética celebrant-hi una mena de Romeria del Rosio, agermanant-nos ade cop amb Alahuin de la Sierra i Braganza...
I que els treguin la corona als gegants que no nos representan... i els hi esclafin un parell d'ous ferrats.

Publica un comentari a l'entrada