8 de jul. 2010

7 comentaris:

Clidice ha dit...

hi serem al darrera :)

Medit ha dit...

Tot i que no m'agrada gens com el PSC ha manipulat (burdament i contra la majoria del país) la manifestació espero que aquesta sigui un èxit.

Malauradament no sé veure de què pot servir. A Madrid ens miraran i diran 'oh, quanta gent... molt bònic'. I adéu. No sé veure quines conseqüències pràctiques pot tenir la manifestació... no ens el tornaran pas l'Estatut (tot i que jo no el vull per res, jo el què vull és un Estat propi, un Estat de dret de debò), per molta 'mani' que fem.

En fi... esperem que alguna cosa es mogui... no sé quina, però alguna cosa.

Florenci Salesas ha dit...

No jugarà la final d'Espanya a la mateixa hora i dia que hi haurà la manifestació? Ho dic perquè la nostra nació és d'una volubilitat esbalaïdora: d'aquí á aquí que tothom vol la indepedència, d'aquí a allà que, mira, com que hi ha tants jugadors del Barça a la "roja", doncs que bonic seria que guanyés Espanya. Patètic. Jo (i els meus fills, i totes les meves ex, que ja en són quatre) aniran a la manifestació, així com un bon munt de família i amics, ves quin remei. Però malgrat tot, no me'n puc estar de dir que aquest és un país de carbassons.

El comentari més lúcid que he llegit aquests dies l'ha fet el gran Joan-Daniel Bezsonoff:

"Me fa pena que un futbolista català marqui el gol de la victòria pel país enemic del seu poble...El 1957 els jugadors algerians de la selecció francesa van deixar de jugar per França. Era un altre temps..."

Algú m'acompanya a fer un hara-kiri col·lectiu, d'aquí uns dies?

Luis Soravilla ha dit...

A tot això, què diu el pop? ;)

Medit ha dit...

No, el futbol és un altre dia. No coincideix amb els temes seriosos.

La societat d'aquest territori, bàsicament, es divideix entre la gent a la qual preocupen els temes seriosos, i la "resta". O les "restes".

La nació catalana és una altra cosa. Bàsicament conformada per membres del primer d'aquells dos col·lectius.
No cal fer-se cap hara-kiri. Sempre ha estat així. Aquí i a tot arreu.

Puyol, bàsicament, és un professional. Si fa bé la seva feina cobra 600.000 euros. Hi ha gent que es ven per un plat de llenties. D'altres es venen per 600.000 euros. No té cap més secret. A partir d'aquesta base és quan comença la demagògia dels aprenents de sociòleg.
I les banderetes.

Froilan Franco ha dit...

Me n'adreço a en Francesc Saleses,que m'el trobo amb fusta d'ecriptor i actor.I de debò li desitjo que to plegat amb els meus bons amics en Josep Millan i en Xavier Miret i Mestre,un trio genial perquè de nou reneixi el Teatre a Sitges,tant amb perfil local,com perfil nacional i internacinal.Tant la professionalitat d'en Josep,que sap el que porta a les mans com la vocació sense reserves d'en Xavier Miret per les Arts Escèniques,i la idiosincràcia sitgetana d'en Frances Salesas,potser són tots tres el Cop de Gràcia per la ressurrecció del Teatre a Sitges com nou Festival.Enhorabona a tots tres.

Florenci Salesas ha dit...

Després de tot un dia fora, he rebut una satisfacció de centaure en comprovar que he seguit el consell de Medit abans de llegir-lo. Cal anunciar que la jugada ha estat un èxit: hi ha hagut sis crèduls que m'han fet cas i se l'han fet l'hara-kiri. És extraordinàri, ara estem sis espais humans més amples. A l'estiu això s'agraeix. I a més, em consta que no haguessin vingut a la manifestació. Hi ha gent molt rara pel món...

Senyor Froilan Franco, moltíssimes gràcies per aquestes paraules tan afectuoses i engrescadores. Han estat un excel·lent regal. Només adverteixo que si molta gent ens diu coses similars ens ho acabarem creient i després el nostre ego serà impossible de controlar. La carn és dèbil, i ja l'he passat el seu comentari als altres dos que esmenta, perquè l'escampin per la resta de companys. I ara de debò: Tothom va treballar de valent perquè sortís bé. I crec, amb la mà al cor, que tots vam donar el millor que teníem... fent les obres, és clar. Que tots tenim els nostres talents privadíssims (o això desitjo, així, universalment).

Au, fins demà! (i espero no trobar cap conegut, cosa que voldrà dir que hi haurà un fum de gent)

Publica un comentari a l'entrada