1 de jul. 2010

24 HORES DE MÚSICA A SITGES: EL DISSABTE 3 i EL DIUMENGE 4, 18e CONCURS JOSEP MIRABENT I MAGRANS DE CANT i MÚSICA DE CAMBRA A SITGES


Un anys més afrofito el meu bloc per convidar-vos a tots al 18è CONCURS JOSEP MIRABENT I MAGRANS de cant i música de cambra que tindrà lloc el dissabte 3 i el diumenge 4 de juliol al Palau Maricel de Sitges.

Si causalment aquest cap de setmana teniu ganes de viure una bona vetllada musical, i voleu baixar a Sitges, doncs com us podeu imaginar sereu molt ben rebuts en aquest concurs.... ah, i de pas podreu veure la part que encara es conserva del Maricel!!! sobretot les belles terrasses que s'obren el diumenge nit per a pendre una copa de cava i celebrar l'èxit dels guanyadors i participants!!!!!!!

Es tracta d'un dels concursos de música més importants d'Espanya, i en el que hi participaran més d’un centenar de músics d’arreu del món. En total més 24 hores de música, dividides en sessió de matí i de tarda. Els músics participants opten a 17.000 Euros en premis. L’audició del concurs és en format concert i és oberta a tothom de forma gratuïta.

Des de 1993, i amb la finalitat de recordar la memòria de Josep Mirabent i Magrans, fundador de les Joventuts Musicals de Sitges, la seva família organitza aquest concurs de música que reuneix joves promeses. Aquest esdeveniment musical ha evolucionat al llarg dels anys fins a consolidar-se com a un dels premis musicals més destacats de Catalunya, tant per la participació de músics d’arreu del món com per la qualitat d’aquest joves intèrprets.

El dissabte, en l’apartat de cambra disset formacions aniran actuant en sessions màximes de vint minuts, temps limitat que farà que l’acte gaudeixi de dinamisme i intensitat.

4 quintets, 2 quartets, 4 trios i 7 duos participaran per ser els guanyadors d’algun dels premis que s’atorguen.

El diumenge, 36 cantants de diverses nacionalitats demostraran les seves capacitats musicals amb seves veus en concerts de 15 minuts on podrem escoltar òpera, sarsuela, lied, entre d’altres.

Aquesta diversitat fa que el concurs esdevingui un interessant punt de trobada pels amants de la música que podran accedir a totes les audicions del concurs de forma gratuïta.

Adjuntem els horaris detallats dels participants i el programa que realitzaran

Us hi esperem!!

FITXA TÈCNICA

Data: Dissabte, 3 de juliol de 2010 Apartat de cambra

Diumenge, 4 de juliol de 2010 Apartat de cant

Hora: Dissabte 11.00-14.00H / 17.00-21.00H

Diumenge 10.00-15.00H / 16.30-21.30H

Lloc: Saló d’Or del Palau Maricel de Sitges

Participants: 17 grups de cambra i 36 cantants

Jurat cambra: Àngel Soler, Yiya Díaz, Assunto Nese, Sofia Martínez, Xavier Chavarria

Jurat cant: Àngel Soler, Carme Bustamante, Raúl Gimenez, Roger Alier, Ivan van Kalmthout

Premis cambra: 3.000€ , 2.000€, 1.000€ + 800€ millor instr. de corda + 600€ millor cançó catalana

Premis cant: 3.000€ , 2.000€, 1.000€ + 600€ millor cançó catalana, entre d’altres

Entrada: Lliure

Organitza: Associació Concertante i Família Mirabent i Magrans

Contacte: 629.233.556 / info@concursmirabent.com / www.concursmirabent.com

2 comentaris:

Florenci Salesas ha dit...

Cap de setmana a punt d'explotar: Aquest programa interessantíssim coincideix amb la festa de la poesia i la obra de teatre "4 obres de 4 autors de Sitges" de la qual jo n'he escrit i represento un personatge en una d'elles! Ja pots imaginar, assajos d'última hora (ho portem molt bé, eh, que ens ho hem treballat de valent) i imitacions de tot tipus... uf! De vegades, Sitges queda saturat d'activitats... sembla Barcelona!

Galderich ha dit...

Jo seré fora. Que vagi molt bé aquest concurs i que guanyi la roja!... ai, perdó, el millor!

Publica un comentari a l'entrada