29 de des. 2009

EL METRO ERA UNA INOCENTADA, PERÒ LA REFORMA DE LA FAÇANA MARÍTIMA NO HO ÉS!!!!!!

Evidentment la notícia d'ahir era una inocentada, però no és una proposta molt allunyada a les que darrerament s'ha fet. Us recordo que el projecte de reforma de la façana marítima dels museus sitgetans està aprovat i és imminent!!!!
La Plataforma ja està en marxa, però necessitem el SUPORT REAL de tots vosaltres. No ens podem quedar amb els braços plegats. Per molt que ens diguin que la "nova pell de vidre" és un gran invent, us puc assegurar que la vista que del mar es tindrà des de Maricel no serà com aquesta!!!!!!!


3 comentaris:

Froilan Franco ha dit...

Benvolguda Beli:dius "jo no em donaré per vençuda" ni per la "nova pell de vidre" ni per "la Sireneta d'en Pere Jou".Genial,Beli."Mutatis mutandis" sembles una petita còpia de l'Armada Invencible.Enhorabona!.
Ànims i endavant amb les bones qualitats de Lideresa que en tens per un Sitges de sempre i per una Vila més cultural d'arrels sitgetanes.
Algun dia t'adjuntaré un escrit dels sitgetans cubans de l'any 1915 sobre el català a l'escola pública de Sitges tot i col.laborant amb l'Ajuntament per l'augment de sou als mestres,si fan estudis de gramàstica catalana,un article del Baluart de Sitges-.
Bon any 2010 i que puguem veure-hi el tot Sitges arquitectònic en el seu punt més conservador que tu en somnies com a sitgetana de soca-rel.
I Bona Sobirania al segle XXI.

Miquel Saumell ha dit...

Que tinguis un bon any, Beli!

Miquel ha dit...

Aquesta imatge del mar es realment bellíssima..

Publica un comentari a l'entrada