12 de jul. 2009

AVUI CONTINUA EL 17e CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA I CANT JOSEP MIRABENT I MAGRANS AL PALAU MARICEL DE SITGES


Els membres del Quartet de Saxofons Ktharsis, guanyadors del primer premi de la 17 edició del concurs de música de cambra, donant la notícia del seu meritori premi als respectius familiars.


Aquest cap de setmana es celebra el 17 Concurs de Música de Cambra Josep Mirabent i Magrants, importantíssim esdeveniment cultural que té la seva continuïtat avui amb el Concurs de Cant.
Aquest matí, un cop més el Palau Maricel de Sitges obre les seves portes a les 11 per rebre als 29 cantants que pretenen mostrar el millor de les seves veus, així com per tots aquells espectadors que decideixin passar per allà a gaudir d’un nivell altíssim. Us recordo que l’entrada és totalment gratuïta i que esteu tots convidats a venir al 17 Concurs de Música Josep Mirabent i Magrans.

Ahir ja es van atorgar els premis del Concurs de Música de Cambra, un deliberació difícil i complicada per l’altíssim nivell dels 18 grups que es van presentar. Finalment el jurat va decidir donar el tercer premi a BCN Brass Trio, al Quartet Granada i el Primer Premi al Quartet de Saxofons “Ktharsis”.

Per cert, tot i els mils de cartells que l’Ajuntament ha penjat per fer propaganda de Sitges Cultural, on s’anuncien espectacles, concerts, museus, exposicions....., un any més la presència de representants de l’Ajuntament de Sitges, un dels col.laboradors del concurs, va tornar a brillar per la seva absència.... demà ja us diré si potser els hi agrada més la òpera i avui decideixen passar-se per allà. Evidentment, i com a amfitrions, ells també tenen l’entrada gratuïta..
El programa d'avui, que si segueix l'exmple d'ahir es compleix amb horari anglès, el trobeu en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada