17 d’ag. 2008

TORNA A PUJAR LA TEMPERATURA


Acabo d’arribar de la muntanya, hi la primera sensació que he tingut al “aterrar” ha Sitges ha estat la de rebre “un cop de puny” de calor. Aquests dies a la Vall d’Aran podíem gaudir de temperatures tan impensables aquí com són menys de 10 graus a partir de les 9 del vespre i de 14 a 19 durant el dia. A muntanya es notava la tan comentada crisi. En comparació amb els altres estius, podríem dir que la falta de gent era visible, sobretot pel que fa a l’ocupació hotelera i de restaurants. Un cop a Sitges he arribat a creure que tothom està aquí, ja que era impossible sonar dos passos seguits tant al Passeig com al Cap de la Vila.


Però potser aquestes calors de l’estiu han trastocat a algunes persones, i entre aquestes i podem incloure els agents de la Policia Municipal de Sitges. Per primera vegada en tot l’estiu (sempre traient els deu darrers dies), he vist a dos policies a les 5 de la tarda posant sancions als cotxes mal estacionats a l’Avinguda Mare de Déu del Vinyet. Jo no dubto que aquesta acció la realitzin cada dia, tal i com em va assegurar un policia el dia del concert al Passeig, però us puc assegurar que fins avui no havia tingut l’oportunitat de veure més de tres cotxes seguits amb la multa al parabrises.


En un primer moment m’he pensat que potser era fruit d’un nou ( i lògic) raonament de l’Ajuntament de Sitges, però quan he agafat l’Eco de Sitges d’ahir, i entre tots els articles, anuncis, opinions.... referents a la Festa Major, m’he trobat amb la carta “Volem Sitges Net” que firma el Grup Municipal Convergència i Unió, m’he adonat de que potser no es tracta d’un acte purament sorgit de la bona voluntat del consistori. Utilitzant com a títol un lema que durant els darrers anys de la dècada dels setanta es va fer molt famós a Sitges, el grup de la oposició escriu sobre els actes incívics que porten anys deslluint la imatge del nostre poble i que semblen invisibles als ulls de l’Ajuntament, però no als de molts sitgetans. he pensat que potser era un acte de reacció puntual.


Tot i que està molt bé aquesta denúncia, no creieu que arriba una mica tard? Ja fa anys que aquesta degradació de Sitges s’està fent més evident i notable, però pq no s’ha dit res fins ara? . Bé, deixem la Festa amb pau, ni que sigui durant una estona......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada