15 de jul. 2008

UNA VILA CÍVICA MOLT PARTICULAR
Dimarts pel matí, a les portes de l’antic mercat de Sitges, espai que fins fa poc era el local de la Guardia Urbana de Sitges, una persona hi ha instal·lat la seva vivenda. Pel que sembla, la gent del barri ja el considera un veí més, així doncs, els treballadors de l’Ajuntament saben perfectament de la seva existència. Penso que posats a ser cívics i solidares, seria millor que li obrissin la porta del local i li permetessin viure dins, així ens estalviaríem d’una visió bastant lamentable, a la vegada que surrealista, ja que a la porta que li serveix d’aixopluc a l’indigent encara hi ha les “pegatines” que ens recorden l’antic us de l’espai.

Dimarts tarda, en ple Passeig Marítim un grup de persones es munten el seu propi pic-nic a la gespa pública. Begudes alcohòliques, patates i entrepans.... per gaudir d’un sopar amb vistes al mar.


En els dos cassos la policia passa totalment de fer complir les lleis que es dicten des del propi Ajuntament, però no deixem de pagar propaganda i d'omplir-se la boca amb cartells on llegim “Sitges una vila cívica”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada