1 de jul. 2008

MIRA SI ÉS BONA PERSONA.....!!!!!!
Això si que està bé, un lladre campa per Sitges amb total impunitat i els veïns no en tenim ni idea. Avui a la Vanguardia surt publicada una noticia si més no inquietant. En un primer moment l’he començat a llegir amb curiositat, però a mida que anava passant línies el meu sentiment ha canviat vers la por i la indignació. Es veu que fa uns dies es va detenir a un home que durant gairebé un més va estar robant en diverses vivendes del sector de Terramar de Sitges. El millor de tot és que aquest lladre va iniciar les seves “petites feines” el mateix dia que sortia de la presó, i que entre les seves adquisicions preferides es trobaven els televisors, els ordinadors portàtils i altres electrodomèstics. Entrava per les finestres obertes, habituals durant els mesos de calor, o forçava alguna porta, però si era enxampat sortia corrent deixant el seu botí escampat pel jardí. Com dirien al programa de TV3 “Alguna pregunta més”:

MIRA SI ÉS BONA PERSONA!!!!


Ah!!! I desprès de la feina tocava descansar, i es veu que el tio tranquil·lament anava a passar la nit a una discoteca sitgetana.


Segur que tot aquest tema es va portar amb total discreció per no enterbolir les investigacions (aquesta és la excusa que es dona sempre), però la veritat és que no hauria estat gens malament que s’avisés als veïns amb la simple voluntat de reduir els riscs de ser robats. No sabeu les coses que m’han passat pel cap llegint la noticia. Amb l’arribada del bon temps són moltes les cases que tenen les finestres obertes i els jardins en plena utilitat lúdica...., i segur que si m’haguessin alertat de la possible presencia d’aquest personatge, jo hauria pres moltes més precaucions.


M’imagino que aquest cas l’hauran portat des del cos dels Mossos d’Esquadra, ja que no he llegit cap detenció en les notes que setmanalment publica la Policia Local de Sitges a l’Eco, una secció si més no original, ja que si els fets que s’hi narren són els més intensos viscuts durant la setmana, no m’estranya que els urbanos es dediquin a omplir de multes els sitgetans amb la intenció de posar més emoció a la seva feina.


Bé, espero que si aquest home torna al carrer que a l’Eco surti publicat una petita nota on s’avisi a la població de la possibilitat de ser després de part de les seves principals pertinences.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada