14 de jul. 2008

CASUALITATS MOLT NECESSÀRIES.....

Mai he tingut sort en el joc, però des de que escric aquest bloc tinc la sensació que m’avanço a alguns dels esdeveniments....

Primer va ser la proposta de fer desaparèixer la font de la Sirena del Passeig de la Ribera, idea que ja tenia pensada el regidor d’urbanisme i que va anunciar públicament unes setmanes més tard durant un acte cultural, i aquesta setmana escrivia sobre la necessària “posta a punt” de les baranetes i escales del Passeig Marítim a l’alçada de Terramar. Doncs aquest matí m’ha sorprès molt gratament el grup d’operaris de l’Ajuntament que treballaven arranjant alguns trams d’aquesta barana que va ser construïda originàriament a principis de la dècada dels anys vint. Tot i que la diferència entre les peces originals i les actuals són molt visibles, ja que se n’han triat unes de més grosses per substituir les trencades, crec que més val que el Passeig es vegi arreglat que no pas amb un estat de degradació.

Per Internet he trobat una “Proposta de millora paisatgística del Passeig Marítim de Sitges....” realitzat per uns estudiant de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, un estudi que pot ser interessant.

Ah, si algú creu en els meus podes endevinatoris i vol que li digui els números de la loto.......

1 comentari:

Guillem Carbonell ha dit...

Ei, doncs vés avançant-te a més esdeveniments, que així a poc a poc anirem millorant !!!

Publica un comentari a l'entrada